Testimonis de famílies

Tengo 2 hijas, la mayor de 11 y la peque de 8. A Badijocs la conozco aproximadamente de 3 años y en varias ocasiones he dejado a mis hijas en el servicio de guarderia con Cary y Juana Mª, las 2 son muy atentas y estan muy pendientes de los peques. Estoy muy satisfecha del servicio que siempre he recibido. No dudo en recomendar a algún conocido sus servicios.
Yolanda, Mirasol (Sant Cugat)

Benvolguts amics d'ALPIC:
He vist la vostra pàgina per casualitat i haig de dir que sembla molt útil. Consultant el llistat de centres, he comprovat que el centre on porto a la meva filla, Rocío de dos anyets a Rubí, està amb vosaltres. El centre es diu BADIJOCS i la veritat és que el tracte que ofereixen les responsables és excel·lent. Les noies que estan amb la meva nena són molt atentes y carinyoses amb tots els nens i això em deixa molt tranquila donat que haig de deixar a la meva filla uns dies a la setmana pel meu horari laboral i necessito saber que el centre on va és un lloc professional i on els nens estan contents. La meva nena sempre està amb un somriure quan la recullo i només tinc bones paraules i el meu desig que aquest centre continui funcionant molt de temps. Gràcies pel vostre treball!!!

Inés, Rubí

A los 3 meses de haber nacido Joan Manuel busqué lugares donde él conociera un nuevo entorno a través del juego, no lo pensé mucho más y elegí la ludo...hoy cada vez que vuelvo a saludar, ¡no puedo dejar de sentir esa sensación a inocencia, libertad, juego que han hecho de mi hijo y de nuestra familia un lugar comun de recuerdos, de emociones y de defensa de la vida!
Daniela, Amposta.

La Granoteta Blava es per nosaltres el lloc ideal per deixar als nostres fills. Dins d’un ambient totalment familiar els nens aprenen un munt de coses i s’ho passen d’allò més bé. Es fan moltes activitats molt maques, no només pels nens sinó també pels familiars, posen gran il•lusió i dedicació en cada projecte que fan. Valorem molt el fet de sentir-nos tranquils doncs sabem que els nens no poden estar en millors mans, fins el dia d’avui, mai hem tingut cap ensurt ni hem viscut cap situació negativa i portem amb aquest dos anys.
Cada dia llegim a l’agenda tot el que ha fet la nostra peque i així som coneixedors de totes les coses que aprenen i els progressos que fan. Recomanem aquest centre infantil a tots els pares i mares.

Paul i Montse, pares de la Noa, Cerdanyola.

El meu fill ha començat aquest any en aquest centre. Al principi li va costar molt però ara entra encantat i no vol marxar. Quan comenci a l'escola el continuaré portant a fer tallers fins a les 19 h. Vaig decidir portar-lo aquí ja que era compatible amb l'horari de la meva feina i em donàven l'opció de portar-lo només a la tarda que era el que m'interessava.
Noemí, Sant Cugat del Vallès.

Sóc la mare de 3 fills. Un d'ells va deixar d'anar l'any passat perquè començava a l'escola. Un altre encara hi va i el més petit començarà el proper curs. Estic encantada amb aquest centre ja que sempre que tinc problemes d'horaris puc comptar amb elles, hi ha molta flexibilitat i els nens surten molt contents. El tracte és fantàstic, tant per part de les directores com del professorat.
Elena, Rubí.

És el segon fill que portem a la ludoteca i això prova que estem molt satisfets. En primer lloc no ho vam dubtar per la situació (el recinte té molt de sol) i després per l'horari, és un horari formidable per a la gent que estem de cara al públic.
Xavier i Ràpita, Sant Carles de la Ràpita

Estoy muy contenta de haber encontrado "La Granoteta Blava". El ambiente que hay es muy familiar, tienes contacto directo y diario con las profesoras. Puedes entrar a cualquier hora y ver lo que hace tu hijo. El trato que tienen hacia los niños es excelente, ellos estan encantados con su "cole". Las educadoras que hay son muy profesionales, a parte de cariñosas y dulces con los niños. Yo estoy encantada con la granoteta y mi Pol también, mirad si está a gusto que hasta le dice mama a su profesora...
Susi, Cerdanyola.

Conocí “La Colla Pessigolla” por el boca a boca. A una amiga mía le habían hablado de esta ludoteca y ella me lo comento a mi, ya que nuestras hijas se llevan 15 días de diferencia y además trabajamos juntas.
Decidimos probar esta ludoteca porque en la que teníamos apuntadas a nuestras hijas, no nos dejaba del todo "buen sabor de boca".
La verdad que el trato, desde el primer momento fue exquisito y transcurrido el primer mes, me di cuenta de que habíamos tomado la decisión correcta ya que los avances de mi hija eran asombrosos.
Paula ha pasado 2 años en "La Colla", de los que guardo buenos recuerdos y amigos (fíjate que solo tiene 4 años !!!).
Ahora repito la experiencia con mi 2º hijo, el cual aunque pobrecito es muy pequeño y no se puede expresar, con sus risas y miradas al ver a sus "profes", me lo dice todo y al igual que veo su ilusión, veo que le tienen un cariño muy especial. Se siente el feeling.
Poco mas puedo decir, ojala existieran muchas ludotecas como esta que tratan a sus alumnos como si fueran sus propios hijos.

Leonor Reatiga, La Llagosta

Varem decidir portar al nostre fill a la ludoteca perquè havíem sentit a parlar molt bé, i la veritat estem molt contents d'haver pres aquesta decisió ja que el sistema de treball és molt bo i les educadores estan molt preparades per treballar amb els nens.
Xavi i Mamen, Sant Carles de la Ràpita

La primera vez que fui a Willou era un proyecto, estaba todo en obras y tuve que imaginarme el resultado. Sin embargo, sólo conocer a Conchi y a Mireia ya decidí donde queria que fuera mi hija. Cuatro años y dos niñas mas tarde sigo encantada y convencida que dejo a mis hijas en las mejores manos y que puedo ir a trabajar sabiendo que están tan bien como si estuvieran conmigo. Tanto las profesoras como las instalaciones y el trato son las mejores que podria desear.
Anabel Alcaraz, madre de Miriam (4 años), Beatriz (2 años) y Raquel (7 meses), todas niñas Willou; Cerdanyola.

Sóc Alicia, la mare de la Mireia, la meva experiencia al Cangur es molt gratificant per nosaltres les mares que treballem es molt important deixa als nostres fills a carregat de persones responsables com ho són al Cangur, la nena sempre está contenta i demana les coses quan les necessita, juga i porta un aprenentatge molt bó ,conéix als colors, canta les cançons que li han ensenyat i sap juga, perqué han de saber jugar a cuinetes o cuidar bebes etc., es mostra molt contenta amb als companys i estima molt a les cuidadores. El Cangur es una petita familia on al tracte dels nens i el seu desenvolupament es molt important, jo estic molt contenta de porta a la meva petita aL CANGUR.
Alicia, Barberà.

Durant les 16 setmanes de la meva baixa per maternitat, em preocupava moltíssim el moment en el que hauria de deixar a la meva filla (només de 4 mesos) en mans d' alguna altra persona que no fos jo. Evidentment, per qüestions laborals és un pas que moltes mares hem de fer. Moltes vegades, venien a la meva ment aquells comentaris que sempre havia sentit parlar: que si els nens ploren quan els deixes a la guarderia, que prenen un temps en habituar-se, etc....
Per la meva part i amb el cor a la mà, he de dir que trobar la ludoteca Drac Màgic ha estat per a mi una gran satisfacció i m' ha donat durant tot aquest temps i fins a l' actualitat sentiment de tranquil•litat i confiança. De fet, la meva filla i també altres nens i nenes que coincidien a l' hora normal d' entrada pel matí o recollida per la tarda, no han plorat mai, i és més, moltes vegades he vist nens que quan arriben els seus pares els fan un petó, una abraçada i es tornen a ficar cap a dins de la ludo. La meva nena que ara ja està a punt de complir els 3 anys també ho fa (evidentment abans de l' any no corria!!! però ara després de fer-me el petó de salutació corre cap a dins de la ludo per continuar jugant), sempre surt feliç i amb un somriure a la cara. Per altra banda, sempre he vist per part del personal responsable de la ludo una gran responsabilitat i professionalitat, implicant-se en tot moment en cada cas en particular i tenint cura de cada nen de manera individual (en el cas de la meva filla l' he vist i també en el cas d' altres nens quan he vist mentre espero al hall de la ludo i la persona responsable de la ludoteca parla amb altres pares), La ludo prepara activitats i decora la ludo en totes les festes populars (Carnestoltes, Setmana Santa, Sant Jordi, Nadal (reis mags inclosos), etc.... La meva filla amb només 2 anys ja savia cantar un bon grapat de cançons populars catalanes i ballar, de fet, el seu nivell en el parlar i la comprensió del món que l' envolta veig que és força més alt en comparació amb altres nens que van a altres centres.
Per tot això, em trobo molt afortunada en haver portat a la meva filla a la ludo Drac Màgic i sempre que puc la recomano; crec que la seva continuïtat és realment necessària; em consta que no hi ha cap altre centre que tingui un servei tan personalitzat i de tanta qualitat. Pel comportament de la meva filla i d' altres nens que van a la ludo i que els veig cada dia, tinc més que comprovat que la ludoteca ensenya als nens des de ben petits el valor de la família, l' expressió dels sentiments, la comunicació, la lectura (amb llibres adaptats a la seva edat), aspectes molt importants que ben segur els ajudarà en la seva etapa adulta, doncs aquest fons emocional i intel•lectual que estan creant i desenvolupant en la seva infantesa ben segur que contribuirà en bon grau en perfilar positivament el caràcter, la sensibilitat i la capacitat d' aprenentatge de tots els nens i nenes que hagin estat "dracs màgics".
MAI PODRÉ AGRAIR SUFICIENT L' ESTIMA I LA DEDICACIÓ QUE EL PERSONAL DE LA LUDOTECA DRAC MÀGIC HA DONAT A LA FILLA DEL MEU COR!!!!

Lydia, Amposta.

Una de les decisions més importants que han de pendre uns pares és on deixar al seu fill quan s’acaben els mesos de maternitat. Ens costa posar al nostre nadó en altres mans que no siguin les nostres.Uns fem servir als avis, d’altres a algún amic, però la majoría hem de buscar on poder deixar el nen. Ha de ser un lloc que sigui pràctic, amb un tracte familiar i que ens proporcioni la confiança necesaria per a la nostra tranquil.litat.
Aquest és el meu cas, quan vaig tenir al Marcel ja tenía clar que havía de buscar algún centre extern. Uf! Quina decisió més difícil!!!! Desprès de donar-li moltes voltes vaig decidir dur-lo a La Colla de la Pessigolla , la veritat és que m’havien parlat molt bé , tenía un pati fantàstic, i l’ambient que es respirava era molt afectiu, així que en principi estava segura de que la decisió era la correcta.
El meu fill ja te 2 anys i estic encantada, ha tingut diferents cuidadores i totes son una meravella, el nen està feliç, se sent estimat i , sobretot, es troba com a casa.
Una de les coses que més m’amoinava era la relació del centre amb la familia, jo havia dut al meu primer fill a una escola bressol i, encara que estava contenta, volía un altre tipus de comunicació entre les dues parts. A La Colla Pessigolla , desde el primer día ha sigut fantàstic, puc anar a veure al meu fill quan vull, sense restriccions d’horaris, amb un truc parlo directamente amb la educadora del Marcel i, si es posa malalt tinc una información inmediata i precisa de com està el nen.
L’any que ve és l’últim any del meu fill a La Colla de la Pessigolla i, us asseguro que no serà fácil dir adeu a aquestes persones tan dolces que han estimat tant al meu fill.
Desde aquestes línees voldría aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles persones que formen part de La Colla de la Pessigolla perquè totes i cada una d’elles han col.laborat en que la vida del meu Marcel sigui divertida, afectuosa i feliç. Moltes gràcies!!!!!

Raquel Martín, La Llagosta.

Soy madre de un niño de dos años del centre de suport familiar Willou y únicamente tengo palabras de agradecimiento hacia todo el quipo que lo integra.
Estamos muy contentos con el trato recibido durante todo este tiempo. Óscar, mi hijo, empezó con ellas cuando tan sólo tenía 5 meses de vida; es muy duro dejar a un bebé cuando es tan pequeño pero siempre hemos tenido la tranquilidad que está en buenas manos y nos han ayudado y apoyado en este duro trago. Lo miman, lo cuidan y para ellas es como un hijo más, tanto con mi hijo como con el resto, se palpa en el ambiente que se desviven por los niños y Óscar está encantado de ir, se lo pasa pipa jugando y aprendiendo con sus compañeros y profesoras.
Actualmente estoy embarazada, a punto de dar a luz, y no tengo ninguna duda que en mi ausencia ellas serán las personas adecuadas para su cuidado
.
Yolanda Peláez, Cerdanyola.

Soy Melania, mamá de Adrián de 27 meses. Lo llevo a la ludoteca El Cangur, desde que tenía 13 meses. Me la recomendaron unas amigas, que también habían llevado allí a sus hijos/as y estaban muy contentas. Es cierto, he podido comprobar personalmente que tenían toda la razón del mundo, que las ventajas que tiene són muchas, como es el horario tan flexible que tienen, la facilidad que te dan para poder dejar al niño más rato en caso de que te surja cualquier problema y ya no hablo de que hacen las fiestas justas y necesarias, y no cierran en Semana Santa (excepto los días festivos) y eso se agradece, sobre todo cuando por trabajo no puedes permitirte el coger una semana de vacaciones en Abril. Los niños están de maravilla, aprenden los hábitos diarios, y tienen unas rutinas marcadas que les dan mucha estabilidad. Mi hijo quiere mucho a sus cuidadoras, y sale contentísimo de allí. Nos les falta de nada, y celebran todas sus fiestas tradicionales como es el carnaval, la castañada, etc… Por lo que a mí respecta, tienen toda mi confianza.
Melania, Barberà.

Dissenyat per möla! i desenvolupat per Edgar Saumell